Boekhandel Douwes Den Haag

Het boekwinkeltje in de vuurtoren

Sharon Gosling

Het boekwinkeltje in de vuurtoren

Het boekwinkeltje in de vuurtoren

Het boekwinkeltje in de vuurtoren

 

Er komen veel geheimen aan het licht in 'Het boekwinkeltje in de vuurtoren', een sfeervolle Schotse feelgood van Sharon Gosling.


Nog te verschijnen

€ 17,50

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Het boekwinkeltje in de vuurtoren

Ruim tweehonderd jaar geleden is er in een klein dorpje in het Schotse binnenland een vuurtoren gebouwd die nu dienstdoet als boekwinkel. De eigenaar van de vuurtoren, Cullen MacDonald, is de laatste afstammeling van de familie die de vuurtoren heeft gemaakt. De vuurtoren trekt excentrieke karakters aan, waaronder Rachel Talbot. Sinds vijf jaar woont en werkt zij er, maar als Cullen overlijdt, is het onduidelijk wat er met de vuurtoren gaat gebeuren.
Rachel ontdekt een geheim op de zolder van de vuurtoren en probeert samen met Toby - een journalist die naar het dorpje is gekomen om in alle rust zijn memoires te schrijven - meer te weten te komen over de eerste eigenaar van het vuurtoren. Dit brengt haar niet alleen dichter bij de vuurtoren en het dorp, maar ook bij zichzelf. 'Het boekwinkeltje in de vuurtoren' is een aangrijpende roman van Sharon Gosling. Eerder schreef zij ook 'Het huis onderaan de klif'.


ISBN
9789020543728
Pagina's
320
Verschijnt
NUR
302
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Z&K

Vertaalde literaire roman, novelle