Boekhandel Douwes Den Haag

Geldgeheim

Hanneke van Onna

Geldgeheim

Geldgeheim

Geldgeheim

 

Als er één onderwerp is dat ons dagelijks bezighoudt, dan is het wel geld. Tijdens de boodschappen, het windowshoppen, als je partner een nieuwe, te dure hobby heeft of vindt dat jij die hebt. Ruzies maken we er volop over, maar écht praten over geld… ho maar.


Nog te verschijnen

€ 19,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Geldgeheim

Als er één onderwerp is dat ons dagelijks bezighoudt, dan is het wel geld. Tijdens de boodschappen, het windowshoppen, als je partner een nieuwe, te dure hobby heeft of vindt dat jij die hebt. Ruzies maken we er volop over, maar écht praten over geld… ho maar. Gebrek eraan roept schaamte op, overvloed ervan schuld.

Hanneke van Onna weet maar al te goed hoe het is als je verkeerd met geld omgaat. Als ervaringsdeskundige groeide ze uit tot een succesvolle moneycoach, die zich als geen ander kan inleven in mensen met problemen rond geld.

In Geldgeheim legt ze patronen en overtuigingen bloot die financiële vrijheid in de weg staan. Welke rol speelt geld in je leven? Hoe krijg je financieel inzicht én overzicht? Waarom is financiële zelfredzaamheid zo belangrijk? En hoe krijg je dat voor elkaar? Een inspirerend en praktisch boek voor iedereen die zorgeloos met geld wil omgaan.


ISBN
9789020608168
Pagina's
192
Verschijnt
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
PEPPER books

Wonen en Lifestyle