Boekhandel Douwes Den Haag

Rust in je leven

Rust in je leven

Maureen du Toit

Rust in je leven

Rust in je leven

Rust in je leven

Rust in je leven

 

Rust in je leven Maureen werkt drie dagen per week als gastvrouw, ze vlogt voor Gezondheidsnet en geeft presentatietrainingen. Daarnaast heeft ze een samengesteld gezin met vier kinderen. Hoe hou je dan je relatie gezond en je sociale leven op peil, terwijl je ook nog fit blijft en gezond wilt eten?


Nog te verschijnen

€ 17,50

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Rust in je leven

Rust in je leven

Maureen werkt drie dagen per week als gastvrouw, ze vlogt voor Gezondheidsnet en geeft presentatietrainingen. Daarnaast heeft ze een samengesteld gezin met vier kinderen. Hoe hou je dan je relatie gezond en je sociale leven op peil, terwijl je ook nog fit blijft en gezond wilt eten? O, en hoe maak je tijd voor jezelf zodat je niet langzaam opbrandt?

Herkenbaar? Begrijpelijk! Een steeds groter wordende groep Nederlanders kampt dagelijks met gevoelens van stress, druk en onrust.

In haar boek Rust in je leven leert Maureen du Toit je aan de hand van eenvoudige tips en opdrachten hoe je meer rust kunt aanbrengen in je leven. Maureen geeft behapbare adviezen over hoe je je schermtijd vermindert, hoe je aan het einde van een lange werkdag kunt ontspannen én fit blijft, maar ook hoe je snel en toch gezond kookt. En het belangrijkste: hoe je weer tijd voor jezelf durft te nemen.


ISBN
9789020608823
Pagina's
160
Verschenen
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
PEPPER books

Wonen en Lifestyle
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren