Boekhandel Douwes Den Haag

Thirsa en de vliegende Hollander

Connie Mitchell & Iris Boter

Thirsa en de vliegende Hollander

Thirsa en de vliegende Hollander

Thirsa en de vliegende Hollander

 

Thirsa en haar vrienden Joep en Eric beleven een nieuw avontuur met het magische tekenblok. Deze keer gebruiken ze het om de legen-darische vliegtuigbouwer Anthony Fokker te ontmoeten. Het lukt! Alleen kan Anthony maar moeilijk wennen aan de moderne tijd en zorgt hij telkens voor problemen.


Nog te verschijnen

€ 15,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Thirsa en de vliegende Hollander

Thirsa en haar vrienden Joep en Eric beleven een nieuw avontuur met het magische tekenblok. Deze keer gebruiken ze het om de legen-darische vliegtuigbouwer Anthony Fokker te ontmoeten. Het lukt! Alleen kan Anthony maar moeilijk wennen aan de moderne tijd en zorgt hij telkens voor problemen. Ze hebben geen andere keus dan hem te verstoppen in de geheime ruimte op zolder. Maar Theo, het stiefbroertje van Thirsa, wordt wel erg nieuwsgierig…
Wanneer Anthony terug wil naar zijn eigen tijd, ontdekken de drie vrienden dat de rode knop is verdwenen. Hoe komen ze nu ooit nog van hem af?
Thirsa en de vliegende Hollander is een spannende mix van avontuur, vliegtuigen en magie, en leert je dat je, wat er ook gebeurt, altijd in jezelf moet blijven geloven!


ISBN
9789020622775
Pagina's
272
Verschenen
NUR
283
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Kluitman

Fictie 10 - 12 jaar