Boekhandel Douwes Den Haag

De vernielde beeldentuin van Niki de Saint Phalle

Manon Berns

De vernielde beeldentuin van Niki de Saint Phalle

De vernielde beeldentuin van Niki de Saint Phalle

De vernielde beeldentuin van Niki de Saint Phalle

 

Alweer het zevende deel in de Blockbusters-serie, waarin Manon Berns spannende mysteries combineert met bekende kunstenaars en kunstwerken. Dan Brown voor jongeren! In de Tarottuin van Niki de Saint Phalle in Italië is een beeld vernield.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 15,99


Beschrijving De vernielde beeldentuin van Niki de Saint Phalle

Alweer het zevende deel in de Blockbusters-serie, waarin Manon Berns spannende mysteries combineert met bekende kunstenaars en kunstwerken. Dan Brown voor jongeren!
In de Tarottuin van Niki de Saint Phalle in Italië is een beeld vernield. Storms moeder wordt met spoed opgeroepen en de Blockbusters mogen mee. De politie is inmiddels een groot onderzoek gestart. De Blockbusters gaan zelf op onderzoek uit met hulp van Guiseppe, hun Italiaanse vriend. Al gauw hebben ze een verdachte in het vizier. Lara doet intussen ideeën op voor de Smart City Challenge. Haar moeder vindt die Challenge niets voor meisjes, maar Lara heeft zich toch in­geschreven! Lukt het de Blockbusters om de vernielers van de beelden­tuin te ontmaskeren? En durft Lara haar droom na te jagen zonder de goedkeuring van haar moeder?


ISBN
9789020673876
Pagina's
240
Verschenen
NUR
283
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Kluitman

Fictie 10 - 12 jaar