Boekhandel Douwes Den Haag

Het boek over de mensheid

Adam Rutherford

Het boek over de mensheid

Het boek over de mensheid

Het boek over de mensheid

 

Adam Rutherfordvertelt in Het boek over de mensheid een origineel en onderhoudend verhaal over leven op aarde, en hoe we zijn geworden wie we nu zijn.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 22,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Het boek over de mensheid

(POD)Adam Rutherford vertelt in Het boek over de mensheid een origineel en onderhoudend verhaal over leven op aarde, en hoe we zijn geworden wie we nu zijn.

Als mensen denken we graag dat wij de superieure wezens zijn op aarde, maar is dat wel zo? Zit er wel echt zoveel verschil tussen ons en de andere dieren? We zijn tenslotte niet de enige wezens die communiceren, gereedschap maken, vuur gebruiken of seks hebben met een andere reden dan voortplanting.

Adam Rutherford vertelt op originele en intrigerende wijze het verhaal van ons leven op aarde, van het eerste begin tot nu. Aan de hand van recente wetenschappelijke ontdekkingen laat hij zien hoe weinig we eigenlijk verschillen van de dieren – en wat ons dan toch uitzonderlijk maakt.


ISBN
9789021027760
Pagina's
264
Verschenen
NUR
320
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Luitingh Sijthoff

Literaire non-fictie