Boekhandel Douwes Den Haag

De retraite

Emma Haughton

De retraite

De retraite

De retraite

 

In de bloedhete woestijn van Mexico – ver weg van de bewoonde wereld – loopt een moordenaar rond. De tijd begint te dringen, en niemand kan ontsnappen…Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 21,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving De retraite

De retraite is de nieuwe, razend spannende pageturner van Emma Haughton, auteur van het ijskoude locked room-mysterie Het donker.

Zoey herinnert zich niets meer van gisteravond. Maar ze weet wel dat er iets heel vreemds is gebeurd. Want ze is niet meer in New York. Ze wordt wakker in de woestijn, in een wit gebouw dat ze niet herkent, en ze is alleen.

Als ze ontdekt dat ze is opgenomen in The Sanctuary, een discreet, mysterieus, geïsoleerd toevluchtsoord ver weg van het normale leven is ze verbijsterd. Ze weet dat ze geheimen heeft, en problemen, maar ze dacht dat ze alles onder controle had.

Naarmate ze meer tijd doorbrengt met andere bewoners, begint ze eerlijker te worden over waarvoor ze op de vlucht is. Tot ze zich realiseert dat niet iedereen in The Sanctuary het beste met haar voor heeft en dat iemand misschien wel een moordenaar is.


ISBN
9789021031422
Pagina's
352
Verschenen
NUR
332
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Luitingh Sijthoff

Thriller