Boekhandel Douwes Den Haag

Een date met de dood

Julia Chapman

Een date met de dood

Een date met de dood

Een date met de dood

 

De cosy crime-hitsensatie! In een slaperig dorpje in Yorkshire gaan ex-rechercheur Samson en datingexpert Delilah op zoek naar een moordenaar, en naar de liefde.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 21,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Een date met de dood

Het eerste deel in Julia Chapmans Dales Detective-serie: Een date met de dood. Perfect voor fans van M.C. Beaton en De moordclub (op donderdag) van Richard Osman.

Maak kennis met twee speurneuzen uit een slaperig dorpje in Yorkshire, terwijl ze moorden onderzoeken en geheimen ontdekken. Samson O'Brien is ontslagen bij de politie en keert terug naar zijn geboorteplaats Bruncliffe in de Yorkshire Dales om het Dales Detective Agency op te zetten. De dorpelingen zijn echter niet zo gastvrij jegens een man die ze als een probleem beschouwen.

Delilah Metcalfe worstelt ondertussen om haar bedrijf, de Dales Dating Agency, overeind te houden en tegelijkertijd haar eigenzinnige Weimaraner-hond, Tolpuddle, onder controle te houden. Maar dan neemt Samsons eerste zaak – een vermeende zelfmoord – een onverwachte wending en leidt het spoor naar de deur van Delilahs agentschap.

Met een geliefde als verdachte beseffen de twee ruziemakende buren al snel dat ze moeten samenwerken om het mysterie van de datende slachtoffers op te lossen. Maar samenwerken is makkelijker gezegd dan gedaan…

‘De Dales Detective-serie geeft een boeiende draai aan het eenzame moordenaarmotief’ Publishers Weekly

‘Een boeiende verzameling personages en een slim bedachte puzzel maken van Chapmans debuut een van de beste.’
Kirkus Reviews


ISBN
9789021035864
Pagina's
288
Verschijnt
NUR
332
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Luitingh Sijthoff

Thriller