Boekhandel Douwes Den Haag

Dexters Sinistere Schepping (POD)

Jeff Lindsay

Dexters Sinistere Schepping (POD)

Dexters Sinistere Schepping (POD)

Dexters Sinistere Schepping (POD)

 

In dit vierde deel van de Dexter-serie is Dexter helemaal gesetteld in zijn huwelijksleven. Of zal hij toch toegeven aan de Zwarte Ruiter in hemzelf?Tijdelijk niet leverbaar

€ 24,99

Geen levertijd bekend


Beschrijving Dexters Sinistere Schepping (POD)

Ontdek Dexters Sinistere Schepping, het vierde boek van de succesvolle Dexter-serie van New York Times-bestsellerauteur Jeff Lindsay. De inspiratie voor internationale tv-hit Dexter. Het nieuwe negende seizoen is nu te zien op NPO Plus en NLZiet.

Overdag werkt Dexter als bloedanalist voor de politie, ’s avonds geeft hij toe aan zijn onverzadigbare honger om mensen te doden. Als een Robin Hood onder de seriemoordenaars vermoordt hij alleen die mensen die wat hem betreft de dood verdienen.

Wanneer Dexter thuiskomt van zijn huwelijksreis, lijkt hij zo goed als menselijk. Het huwelijksleven doet hem goed en zijn moorddadige hobby lijkt onder controle. Maar oude liefde roest niet: als er in Miami een seriemoordenaar opduikt, is Dexters eigenzinnige gevoel voor rechtvaardigheid terug van weggeweest.

‘De ongelooflijk bloederige climax is zowel gruwelijk als hilarisch… Konden alle thrillers maar zo goed zijn.’ Evening Standard


ISBN
9789021039367
Pagina's
288
Verschenen
NUR
332
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Luitingh Sijthoff

Thriller