Boekhandel Douwes Den Haag

De Smaak van Korenwijn

De Bittere Beker

Berthoo Lammers

De Smaak van Korenwijn

De Smaak van Korenwijn

De Bittere Beker

De Smaak van Korenwijn

 

Als de jonge Anna Mayer, studerend aan de universiteit van Cambridge, onderzoek doet naar het historisch eigendom van kasteel Boitzenburg in haar geboortestreek Uckermark in het voormalige Oost- Duitsland doet ze een gruwelijke ontdekking.Nog te verschijnen

€ 34,75

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving De Smaak van Korenwijn

Als de jonge Anna Mayer, studerend aan de universiteit van Cambridge, onderzoek doet naar het historisch eigendom van kasteel Boitzenburg in haar geboortestreek Uckermark in het voormalige Oost- Duitsland doet ze een gruwelijke ontdekking.
Op zoek naar de waarheid om achter haar eigen identiteit te komen moet ze zich wapenen tegen de macht en het geweld van de heersende adel en de Vrijmetselarij. Een gecompliceerde en spannende opgave waarbij Vrijmetselaren er belang bij hebben de waarheid verborgen te houden.
Zal het inspecteur Wolff lukken om in deze zoektocht de complotten te ontrafelen en Anna haar ware leven terug te geven?
In deze 940 pagina’s tellende boeiende en meeslepende thriller wordt u meegenomen in de historie van de streek Uckermark in Brandenburg waarin de passie voor de jacht, doorkruist wordt door adel, geld, liefde en macht. Kasteel Boitzenburg ligt zo’n honderd kilometer boven Berlijn.


ISBN
9789464484335
Pagina's
940
Verschenen
NUR
332
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Thriller