Boekhandel Douwes Den Haag

Het begint met een geheim

Danielle van Helden

Het begint met een geheim

Het begint met een geheim

Het begint met een geheim

 

Het probleem met een geheim is dat je nooit kunt voorspellen wat de gevolgen zijn… Een romantisch en ontroerend feelgoodverhaal van Danielle van Helden. Voor de lezers van Jill Mansell.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 21,99


Beschrijving Het begint met een geheim

In Het begint met een geheim staat het leven van Suus al een tijdje stil. Ze werkt al jaren in dezelfde kringloopwinkel, terwijl ze eigenlijk droomt van een eigen atelier waar ze met schilderen haar geld kan verdienen. Ook in de liefde gebeurt er weinig. Haar baas en beste vriend Stan probeert echter de boel een beetje op te porren: Suus gaat op een blind date, maar hij blijkt verschrikkelijk! Net wanneer ze denkt dat de avond niet erger kan, veroorzaakt ze een ernstig auto-ongeluk…

Suus wordt gearresteerd door de knappe politieagent Chris en moet een nacht in de cel doorbrengen. Op het politiebureau ontdekt ze dat door haar toedoen de zeventienjarige Emma in het ziekenhuis is beland. Getergd door schuldgevoel besluit Suus – weer op vrije voeten – bij haar langs te gaan. Het klikt direct, alleen houdt Suus één klein detail achter: zíj heeft Emma aangereden. Durft Suus haar uiteindelijk de waarheid te vertellen?


ISBN
9789021041070
Pagina's
272
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Luitingh Sijthoff

Romans