Boekhandel Douwes Den Haag

Dodendans

Maria Grund

Dodendans

Dodendans

Dodendans

 

Meeslepende scandi noir van bekroonde internationale bestsellerauteurOp een eiland voor de oostkust van Zweden wordt een jonge man naakt en verward aangetroffen in een bos. Sanna Berling wordt erbij geroepen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Dodendans

Meeslepende scandi noir van bekroonde internationale bestsellerauteur

Op een eiland voor de oostkust van Zweden wordt een jonge man naakt en verward aangetroffen in een bos. Sanna Berling wordt erbij geroepen. Ze is net aan een nieuwe baan begonnen, als lokale politieagent in een klein dorp, en wil eigenlijk nooit meer aan zware misdrijven werken. Maar als de man zwaargewond blijkt te zijn en ter plekke overlijdt, wordt ze met tegenzin betrokken bij een nieuwe moordzaak.

Samen met Eir Pedersen duikt Sanna in de nieuwe zaak, en al snel ontdekken ze dat het ogenschijnlijk rustige dorpje duistere geheimen herbergt en een broedplaats is van angst, wantrouwen en geweld. Tegelijkertijd wordt Sanna achtervolgd door dramatische herinneringen aan drie jaar eerder, toen een tiener een reeks geweld­dadige moorden pleegde en daarna spoorloos verdween.

Dodendans is het tweede, los te lezen deel in de reeks rondom Sanna Berling en Eir Pedersen.

‘Een aangrijpend en duister verhaal […] een buitengewoon goede misdaadroman. Lees het en je wilt meer.’ – Mons Kallentoft

‘Dit boek voldoet echt aan de verwachtingen. Weer een hit van Maria Grund.’ – DAST Magazine

‘Maria Grund heeft een vlotte pen. Het verhaal zit vol twists en de fijne schrijfstijl maakt het tot een sterk geheel.’ – BTJ
ISBN
9789021423425
Pagina's
384
Verschenen
NUR
332
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Volt

Thriller