Boekhandel Douwes Den Haag

De bijbel

Diverse auteurs

De bijbel

De bijbel

De bijbel

 

De Bijbel is veruit het belangrijkste boek in de westerse cultuurgeschiedenis. De NBV21, de nieuwe Bijbel, is gemaakt door het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap, en tientallen specialisten hebben er vele jaren aan gewerkt.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 45,00

Ophalen: Nu 5 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving De bijbel

De Bijbel is veruit het belangrijkste boek in de westerse cultuurgeschiedenis. De NBV21, de nieuwe Bijbel, is gemaakt door het
Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap, en tientallen specialisten hebben er vele jaren aan gewerkt. Deze vertaling voldoet dan ook aan alle nieuwe inzichten: het is de Bijbel van de eenentwintigste eeuw.

De nieuwe Bijbelvertaling verschijnt in diverse kerkelijke edities, maar de uitgave van Querido Facto is anders. Zo is het een editie die alle Bijbelboeken bevat die door joden, protestanten, katholieken én lutheranen als gezaghebbend worden beschouwd, en die het literaire karakter van het Oude en Nieuwe Testament benadrukt, doordat de tekst, anders dan in de meeste Bijbeluitgaven, in één brede kolom is opgemaakt.

Bovendien bevat de Querido Facto-editie een verklarende woordenlijst en diverse inleidingen die de lezer helpen om de weg te vinden in de historische achtergronden van de Bijbel. De inleidingen zijn geschreven door de belangrijkste oudhistorici en Bijbelwetenschappers van Nederland en Vlaanderen.

Deze editie is onmisbaar voor echte lezers – en voor iedereen die geïnteresseerd is in religie- en cultuurgeschiedenis.


ISBN
9789021428758
Pagina's
2000
Verschenen
NUR
701
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Querido

Bijbels