Boekhandel Douwes Den Haag

Een mogelijk begin van veel

29 dichters aan het werk

Hester van Hasselt & Bianca Sistermans

Een mogelijk begin van veel

Een mogelijk begin van veel

29 dichters aan het werk

Een mogelijk begin van veel

 

Een mogelijk begin van veel is een ontmoeting met 29 dichters in woord en beeld. Een poging vat te krijgen op het wonderlijke proces van het dichten. Portretten dicht op de huid, gesprekken over het schaamteloze gebruik van rijm, ziek worden van een komma en uitrusten in een gedicht.


Nog te verschijnen

€ 26,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Een mogelijk begin van veel

Een mogelijk begin van veel is een ontmoeting met 29 dichters in woord en beeld. Een poging vat te krijgen op het wonderlijke proces van het dichten. Portretten dicht op de huid, gesprekken over het schaamteloze gebruik van rijm, ziek worden van een komma en uitrusten in een gedicht. Over klauwen en stinkveren, eerzucht en gretigheid, over glimpen van een nieuwe taal en de bodem van je blik. In Een mogelijk begin van veel weerklinkt een veelstemmig geluid uit het hedendaagse poëzielandschap. Een fotoboek, een bundel interviews en een poëziebloemlezing ineen.

Met onder anderen Hafid Bouazza, Anneke Brassinga, Remco Campert, Radna Fabias, Eva Gerlach, Maarten van der Graaff, Rozalie Hirs, Sasja Janssen, Bernke Klein Zandvoort, Antjie Krog, Delphine Lecompte, Ted van Lieshout, Lieke Marsman, Joost Oomen, Ester Naomi Perquin, Alfred Schaffer, K. Schippers, Mustafa Stitou, Vrouwkje Tuinman, Anne Vegter, Edward van de Vendel en Menno Wigman.


ISBN
9789021436074
Pagina's
264
Verschijnt
NUR
320
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Querido

Literaire non-fictie