Boekhandel Douwes Den Haag

Een meedogenloos gehoor

Mauk Westerman Holstijn

Een meedogenloos gehoor

Een meedogenloos gehoor

Een meedogenloos gehoor

 

Niets is wat het lijkt in de verhalen van de jonge debuterende Mauk Westerman Holstijn. Juist waar alles gewoon schijnt is er iets merkwaardigs aan de hand. Met een onderhuidse spanning trekt hij ons in een wereld achter de bekende wereld, de keerzijde van onze realiteit.


Nog te verschijnen

€ 18,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Een meedogenloos gehoor

Niets is wat het lijkt in de verhalen van de jonge debuterende Mauk Westerman Holstijn. Juist waar alles gewoon schijnt is er iets merkwaardigs aan de hand. Met een onderhuidse spanning trekt hij ons in een wereld achter de bekende wereld, de keerzijde van onze realiteit. Iemand blijkt op een ochtend uit twee identieke personen te bestaan, een ander praat met iemand over zijn gevoeligheid voor geluid, een gesprek dat, zo blijkt later, in gebarentaal werd gevoerd, en wie is er eigenlijk aan het woord in ‘Het syndroom van Fields’, waarin een acteur zichzelf verwart met zijn personage?

Mauk Westerman Holstijn: ‘Ik rek graag wetenschappelijke kennis op tot je bijna tegen sciencefiction aan zit. Hoe ver kun je gaan voor het ongeloofwaardig wordt?’


ISBN
9789021436500
Pagina's
192
Verschijnt
NUR
303
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Querido

Verhalenbundels