Boekhandel Douwes Den Haag

Voor onze zonden

Stine Bolther & Line Holm

Voor onze zonden

Voor onze zonden

Voor onze zonden

 

Het meeslepende eerste deel in een nieuwe Deense misdaadserie ‘De auteurs combineren een waargebeurd Deens schandaal met het beste van Nordic noir.’ ***** JYLLANDS-POSTEN Op een koude ochtend in januari wordt de controversiële secretaris-generaal van het Rode Kruis gekruisigd aangetroffen voor het kantoor van de organisatie in het centrum van Kopenhagen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 21,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Voor onze zonden

Het meeslepende eerste deel in een nieuwe Deense misdaadserie‘De auteurs combineren een waargebeurd Deens schandaal met het beste van Nordic noir.’ ***** JYLLANDS-POSTENOp een koude ochtend in januari wordt de controversiële secretaris-generaal van het Rode Kruis gekruisigd aangetroffen voor het kantoor van de organisatie in het centrum van Kopenhagen. Voor rechercheurs Mikael Dirk en Frederik Dahlin is dit het begin van een ingewikkeld onderzoek, waarbij ze constant onder druk staan van de media, politiek en hogere regionen van de politie.

Elders in Kopenhagen is historica Maria Just bezig met de voorbereiding van een nieuwe tentoonstelling in het Politiemuseum wanneer ze een mogelijk verband ontdekt tussen de moord op de secretaris-generaal en een onopgeloste dubbele moord uit 1968.

Langzaam maar zeker ontdekt het trio dat de zaak duidelijke banden heeft met enkele van de machtigste mensen van het land, en met een zeer beschamend, duister hoofdstuk in de Deense geschiedenis.


ISBN
9789021436562
Pagina's
480
Verschenen
NUR
332
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Volt

Thriller