Boekhandel Douwes Den Haag

Vallende stenen

Arnaldur Indridason

Vallende stenen

Vallende stenen

Vallende stenen

 

Deel 4 in de thrillerserie rondom Konráð ‘Indriðasons boeken zijn meeslepend, uniek, verontrustend en zeer goed geschreven.’ – Harlan Coben In een huis in Reykjavík wordt een gruwelijke ontdekking gedaan.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 22,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Vallende stenen

Deel 4 in de thrillerserie rondom Konráð‘Indriðasons boeken zijn meeslepend, uniek, verontrustend en zeer goed geschreven.’ – Harlan Coben
In een huis in Reykjavík wordt een gruwelijke ontdekking gedaan. Er heeft tientallen jaren een lijk verborgen gelegen, ingemetseld in een keldermuur. Welk drama heeft zich hier destijds afgespeeld? En is de dader nu nog te achterhalen?

Ondertussen duikt de gepensioneerde politieman Konráð verder in de onopgeloste moordzaak van zijn vader, maar daarmee brengt hij zichzelf in gevaar. Want heeft hij toentertijd de politie wel de volledige waarheid verteld? Had hij het verleden niet beter kunnen laten rusten?Vallende stenen is een aangrijpende en complexe misdaadroman van de IJslandse thrillerauteur Arnaldur Indriðason over geheimen, weerloosheid en noodlottige misstappen.


ISBN
9789021462523
Pagina's
304
Verschenen
NUR
332
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Volt

Thriller