Boekhandel Douwes Den Haag

Voor onze zonden

Line Holm & Stine Bolther

Voor onze zonden

Voor onze zonden

Voor onze zonden

 

Het meeslepende eerste deel in een nieuwe Deense misdaadserieIntrigerende Nordic noir gebaseerd op een waargebeurd schandaalIn Kopenhagen wordt de controversiële secretaris-generaal van het Rode Kruis gekruisigd aangetroffen voor het kantoor van de organisatie.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 12,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Voor onze zonden

Het meeslepende eerste deel in een nieuwe Deense misdaadserie


Intrigerende Nordic noir gebaseerd op een waargebeurd schandaal

In Kopenhagen wordt de controversiële secretaris-generaal van het Rode Kruis gekruisigd aangetroffen voor het kantoor van de organisatie. Voor rechercheurs Mikael Dirk and Frederik Dahlin is dit het begin van een ingewikkeld onderzoek, waarbij ze constant onder druk staan.

Verderop in de hoofdstad is historica Maria Just bezig met de voorbereiding van een nieuwe tentoonstelling in het Politiemuseum wanneer ze een mogelijk verband ontdekt tussen de moord op de secretaris-generaal en een onopgeloste dubbele moord uit 1968.

Langzaam maar zeker ontdekt het trio dat de zaak te maken heeft met een paar zeer machtige mensen, en met een zeer beschamend, duister hoofdstuk in de Deense geschiedenis.


‘De auteurs vermengen het politieonderzoek op uiterst vakkundige wijze met politieke achtergronden, mediagekonkel en allerhande intriges.’ VN Detective & Thrillergids

‘Indrukwekkend debuut in de wereld van het spannende boek.’ – ***** Thrillerweb

‘Spannend en verrassend. [Ik ben] reuzebenieuwd naar de vervolgdelen.’ – ***** Chicklit


ISBN
9789021476841
Pagina's
480
Verschenen
NUR
332
Druk
3
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Volt

Thriller