Boekhandel Douwes Den Haag

Met afstand de beste

Alle ins en outs over het recordjaar van Max in de Formule 1

Erwin Jaeggi & Ronald Vording

Met afstand de beste

Met afstand de beste

Alle ins en outs over het recordjaar van Max in de Formule 1

Met afstand de beste

 

In 2022 behaalde Max Verstappen met een recordaantal zeges zijn tweede wereldkampioenschap. De Red Bull-bolide was onverslaanbaar. Zouden Max Verstappen en Sergio Pérez ook in 2023 zo dominant zijn?


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 18,99


Beschrijving Met afstand de beste

In 2022 behaalde Max Verstappen met een recordaantal zeges zijn tweede wereldkampioenschap. De Red Bull-bolide was onverslaanbaar. Zouden Max Verstappen en Sergio Pérez ook in 2023 zo dominant zijn? En zou Nyck de Vries, die in 2022 als invaller in Monza zeer knap WK-punten scoorde, bij AlphaTauri opnieuw kunnen verrassen?

Erwin Jaeggi en Ronald Vording van Motorsport.com blikken in Met afstand de beste uitgebreid terug op het afgelopen seizoen en volgen de verrichtingen van Max Verstappen en Nyck de Vries op de voet. Wat was de impact van de veelbesproken straf voor Red Bull voor het overschrijden van het budgetplafond? Zou het de coureurs van Ferrari en Mercedes lukken om het gat naar Red Bull te dichten? Hoe zou de overstap van Fernando Alonso naar Aston Martin uitpakken? En natuurlijk is er uitgebreid aandacht voor Nyck de Vries. Hoe verliep zijn eerste seizoen in de Formule 1?


ISBN
9789021487748
Pagina's
296
Verschenen
NUR
480
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Volt