Boekhandel Douwes Den Haag

Faking it

Doen ze maar alsof?

Cora Carmack

Faking it

Faking it

Doen ze maar alsof?

Faking it

 

Wie houdt er nou niet van foute mannen?Max houdt zeker van foute mannen. Maar ze heeft een probleempje. Haar ouders willen langskomen en verwachten de ideale schoonzoon te ontmoeten. Niet haar ruige, vrij onbeschofte vriendje die in een band speelt en een grote tattoo in zijn nek heeft.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 15,00


Beschrijving Faking it

Wie houdt er nou niet van foute mannen?
Max houdt zeker van foute mannen. Maar ze heeft een probleempje. Haar ouders willen langskomen en verwachten de ideale schoonzoon te ontmoeten. Niet haar ruige, vrij onbeschofte vriendje die in een band speelt en een grote tattoo in zijn nek heeft. Ze vreest dat haar ouders hun financiële steun zullen intrekken wanneer ze ontdekken dat ze al een tijdje niet meer eerlijk is geweest. Dan ontmoet ze Cade.
Cade is net naar Philadelphia verhuisd en probeert zijn acteercarrière van de grond te krijgen. Max krijgt Cade zover dat hij zolang haar ouders in de stad zijn doet of hij haar vriendje is. Alleen hadden ze er geen moment op gerekend dat Cade haar ouders met zijn charme en zijn acteertalent zo volledig voor zich zou innemen! Nu willen ze absoluut dat hij met kerst komt logeren. En hoe langer ze doen alsof, des te echter het allemaal begint te lijken…


Faking it is het tweede deel van een zeer succesvolle trilogie. Alle delen zijn los van elkaar te lezen. De andere delen heten Losing it en Finding it.


ISBN
9789021498256
Pagina's
296
Verschenen
NUR
343
Druk
5
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Love Books

Romantiek