Boekhandel Douwes Den Haag

Smokey Goodness (engelstalige editie)

The Ultimate BBQ Book

Jord Althuizen

Smokey Goodness (engelstalige editie)

Smokey Goodness (engelstalige editie)

The Ultimate BBQ Book

Smokey Goodness (engelstalige editie)

 

Smokey Goodness, de grote barbecuehit van Jord Althuizen, verovert nu ook in het Engels Nederland en de rest van de wereld met de Engelse editie van Smokey Goodness. Vanaf nu kunnen barbecuefans worldwide alle tricks of the trade van het echte barbecueën USA-style leren van pitmaster Jord himself.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 27,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Smokey Goodness (engelstalige editie)

Smokey Goodness, de grote barbecuehit van Jord Althuizen, verovert nu ook in het Engels Nederland en de rest van de wereld met de Engelse editie van Smokey Goodness. Vanaf nu kunnen barbecuefans worldwide alle tricks of the trade van het echte barbecueën USA-style leren van pitmaster Jord himself. Totdat ze net zo hooked zijn als wij. We want more!

Jord Althuizen is de boss van de BBQ en liet Nederland en België kennismaken met authentieke BBQ door zijn cateringbedrijf Smokey Goodness en de restaurants Black Smoke en The Rough Kitchen. De voormalig chef-kok, restaurantmanager en culinair eindredacteur schopte het tot wereldkampioen 'Whole Hog Barbecue' en weet meer en meer mensen te inspireren om beter te barbecueën.


ISBN
9789021569895
Pagina's
224
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Kosmos Uitgevers

Culinair