Boekhandel Douwes Den Haag

National Geographic Reisgids

Barcelona

Barcelona

National Geographic Reisgids

Barcelona

National Geographic Reisgids

Barcelona

Barcelona

National Geographic Reisgids: Barcelona

 

De National Geographic reisgids Barcelona, is de ideale reispartner, met veel foto’s en kaarten, achtergronden over cultuur en geschiedenis, informatie en tips.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 22,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving National Geographic Reisgids: Barcelona

National Geographic Reisgids Barcelona is een exclusieve gids met sublieme fotografie die u meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De experts van National Geographic nemen een kijkje achter de schermen en dringen door tot de kern van de cultuur, de geschiedenis en bijzondere plekjes van de stad.

Bezoek met deze National Geographic Reisgids Barcelona bijzondere tapasbars, leer het modernisme kennen en volg de voetstappen van de jonge Picasso. Of wandel door Romeins Barcelona, over La Rambla en dans de flamenco.

De uitgebreide kennismaking met Barcelona, het overzicht met belevenissen die je niet mag missen, de insider tips, de excursies buiten de gebaande paden en de reiswijzer met hotels en restaurants en de handige kaarten maken de gids compleet. Speciaal aanbevolen voor natuur- en cultuurliefhebbers!


ISBN
9789021570297
Pagina's
272
Verschenen
Serie
National Geographic Reisgids
NUR
512
Druk
12
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Kosmos Uitgevers

Reisgidsen Europa