Boekhandel Douwes Den Haag

Liefde in de wildernis

Een tocht op de rand van leven en dood

Miriam Lancewood

Liefde in de wildernis

Liefde in de wildernis

Een tocht op de rand van leven en dood

Liefde in de wildernis

 

Na de succesvolle bestseller 'Mijn leven in de wildernis' verschijnt nu 'Liefde in de wildernis' door Miriam Lancewood.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 22,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Liefde in de wildernis

Na de succesvolle bestseller 'Mijn leven in de wildernis' verschijnt nu 'Liefde in de wildernis' door Miriam Lancewood. In dit boek leven Miriam Lancewood en haar man Peter twee jaar als nomaden in de bossen van Europa en langs de kustlijn van Turkije. Het is een leven zonder enige zekerheid, maar vol liefde, overleven en zelfontdekking.Totdat Peter ernstig ziek wordt en overleven in een heel ander daglicht komt te staan. Heeft Miriam Lancewood genoeg geleerd in de wildernis van Nieuw-Zeeland om ook dit persoonlijke drama te overleven? Openhartig vertelt Miriam in haar nieuwe boek 'Liefde in de wildernis' wat zij denkt en voelt.Miriam Lancewood (1983) is geboren en getogen in de Achterhoek. Ze was een competitieve polsstokhoogspringer en studeerde Lichamelijke Opvoeding. Tijdens een van haar reizen in Afrika en India ontmoette ze de 30 jaar oudere Peter Lancewood.


ISBN
9789021578385
Pagina's
336
Verschenen
NUR
320
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Kosmos Uitgevers

Literaire non-fictie