Boekhandel Douwes Den Haag

Een wonderprachtig dier

Een dierengedicht voor elke dag van het jaar

Britta Teckentrup

Een wonderprachtig dier

Een wonderprachtig dier

Een dierengedicht voor elke dag van het jaar

Een wonderprachtig dier

 

De opvolger van bestseller 'Ik wou dat ik een vogel was'. Opnieuw een prachtig cadeauboek, dit keer met 366 dierengedichten en spectaculaire illustraties van de internationaal bekroonde Britta Teckentrup.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 39,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Een wonderprachtig dier

Deze rijk geïllustreerde poëziebloemlezing
bevat 366 dierengedichten van Nederlandse en Vlaamse dichters – een voor elke dag van het jaar, inclusief schrikkeldag.

De adembenemende illustraties van Britta Teckentrup nemen de lezer mee op een reis langs het dierenrijk. Van dolfijnen en walvissen in de diepblauwe zee en olifanten en giraffes op de uitgestrekte savanne, via pinguïnkolonies
op de Zuidpool naar apen en tijgers in warme, tropische wouden. Maar ook lammetjes, honden en kikkers worden niet vergeten.

Een perfect boek om keer op keer weer te ontdekken hoe leuk en mooi poëzie kan zijn.Met gedichten van: Hans Andreus, Herman Gorter, Ingmar Heytze, Rutger Kopland, Sjoerd Kuyper, Joke van Leeuwen, Ted van Lieshout, Koos Meinderts, Paul van Ostaijen, Ester Naomi Perquin, Jaap Robben, K. Schippers, Patty Scholten, M. Vasalis, Edward van de Vendel, Bette Westera, Willem Wilmink en vele, vele anderen.Een deel van de opbrengst schenkt Uitgeverij Ploegsma aan het Wereld Natuur Fonds.


ISBN
9789021682525
Pagina's
336
Verschenen
NUR
290
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Ploegsma