Boekhandel Douwes Den Haag

Meer Zelfvertrouwen

Overwin je onzekerheid en bereik wat je wil

Celia Ampel & Barbara Markway

Meer Zelfvertrouwen

Meer Zelfvertrouwen

Overwin je onzekerheid en bereik wat je wil

Meer Zelfvertrouwen

 

Bij alles wat je onderneemt, heb je een portie zelfvertrouwen nodig. Of het nu is om iemand voor een hapje of een drankje uit te nodigen, om loonsverhoging te vragen, te spreken voor een publiek, een vraag te stellen tijdens een lezing, te leren paardrijden, op latere leeftijd viool te leren spelen of simpelweg iemand om hulp te vragen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 22,50

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Meer Zelfvertrouwen

Bij alles wat je onderneemt, heb je een portie zelfvertrouwen nodig. Of het nu is om iemand voor een hapje of een drankje uit te nodigen, om loonsverhoging te vragen, te spreken voor een publiek, een vraag te stellen tijdens een lezing, te leren paardrijden, op latere leeftijd viool te leren spelen of simpelweg iemand om hulp te vragen. Vaak zijn we bang om afgewezen te worden, om door de mand te vallen, om belachelijk over te komen… Maar op die manier verspeel je misschien kansen, durf je bepaalde dromen niet te realiseren of mis je leuke ervaringen.

In Meer zelfvertrouwen leer je stap voor stap hoe je je eigenwaarde kunt opkrikken, hoe je leert geloven in jezelf om je doelen te bereiken. Je krijgt oefeningen, tools en strategieën aangereikt, gebaseerd op recent wetenschappelijk onderzoek, om je onzekerheid te overwinnen, om je innerlijke criticus het zwijgen op te leggen, zodat je de dingen die je wilt doen, ook echt doet.


ISBN
9789022336236
Pagina's
176
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Manteau

Psychologie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren