Boekhandel Douwes Den Haag

Gezond eten gezond, ouder worden-kookboek

Gezond eten gezond, oud worden-kookboek

Eric De Maerteleire

Gezond eten gezond, ouder worden-kookboek

Gezond eten gezond, ouder worden-kookboek

Gezond eten gezond, oud worden-kookboek

Gezond eten gezond, ouder worden-kookboek

 

Iedereen wil gezond ouder worden, maar hoe doe je dat? Goede genen zijn belangrijk, en ook voeding speelt een cruciale rol. Dat vertelt Eric De Maerteleire in zijn succesvolle boek 'Gezond eten, gezond ouder worden'.



Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 24,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Gezond eten gezond, ouder worden-kookboek

Iedereen wil gezond ouder worden, maar hoe doe je dat? Goede genen zijn belangrijk, en ook voeding speelt een cruciale rol. Dat vertelt Eric De Maerteleire in zijn succesvolle boek 'Gezond eten, gezond ouder worden'. Daarin lees je dat er niet één superingrediënt of succesformule bestaat, geen wondermiddel dat daarvoor kan zorgen. Wel is het zo dat het mediterrane voedingspatroon erbovenuit springt als het gaat om gezonde levensstijl.

Hoe vertaal je dat in de praktijk? Standaard Uitgeverij heeft een kookboek samengesteld gebaseerd op de principes en adviezen uit het boek van Eric De Maerteleire. Het 'Gezond eten, gezond ouder worden Kookboek' bevat meer dan lekkere recepten voor alledag, die bewijzen dat de theorie van gezond eten, gezond ouder worden best haalbaar is. Bovendien zijn de gerechten lekker en niet duur. Met superfoods als eieren, boerenkool, paddenstoelen, peulvruchten, olijfolie, zalm, zeevruchten, noten, appels… kun je heerlijke recepten bereiden.

Tussen de recepten door geeft Eric De Maerteleire extra informatie over vitamines, mineralen, voedingsvezels, en bij elk recept vind je interessante tips en weetjes. Je leest waarom koude aardappelen, pasta of rijst goed zijn voor je darmen, waarom je appels beter niet schilt of waarom je af en toe oesters of mosselen op het menu mag zetten. Want alles mag, het is volop genieten, als het maar met mate gebeurt.


ISBN
9789022336922
Pagina's
224
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Manteau

Culinair