Boekhandel Douwes Den Haag

Van bouillon tot soep

Het geheim van fantastische soep op basis van zes eenvoudige bouillons

Drew Smith

Van bouillon tot soep

Van bouillon tot soep

Het geheim van fantastische soep op basis van zes eenvoudige bouillons

Van bouillon tot soep

 

Bouillon is het geheim van een goede soep. Daarom begint Van bouillon tot soep met de basis. Toegegeven, bouillon zelf maken vergt tijd, maar die tijd heeft de bouillon nodig, niet jij. En het is zeker geen verloren tijd, want in de praktijk ben je met meer dan één maaltijd bezig.


Niet leverbaar

€ 15,00

Niet leverbaar


Beschrijving Van bouillon tot soep

Bouillon is het geheim van een goede soep.

Daarom begint Van bouillon tot soep met de basis. Toegegeven, bouillon zelf maken vergt tijd, maar die tijd heeft de bouillon nodig, niet jij. En het is zeker geen verloren tijd, want in de praktijk ben je met meer dan één maaltijd bezig. Je maakt gebruikt van restjes – afsnijdsels van groenten, botten, graten… – dus zero waste is hier geen loos begrip.
Bouillon is een heerlijke basis voor sauzen en stoofpotjes. En gezond is het
ook: bouillon zit vol essentiële voedingssto en – collageen, aminozuren,
mineralen, spoorelementen. Het is bijvoorbeeld bewezen dat kippensoep
helpt wanneer je zwaar verkouden bent.
Met de zes bouillons in dit boek – twee groentebouillons, kippenbouillon,
runderbouillon, visbouillon en zeewierbouillon – kun je de heerlijkste
soepen bereiden: knolselderij-venkelsoep, zomerse boerensoep, kippensoep
met pasta, echte borsjtsj, Thaise krabsoep met citroengras, misosoep
met twee soorten paddenstoelen…
Klassiekers en verrassende recepten voor alle seizoenen,
mét foto’s waaruit je de soep zo zou willen oplepelen.


ISBN
9789022337158
Pagina's
160
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Manteau

Culinair