Boekhandel Douwes Den Haag

Moord en doodslag

Jonathan J. Moore

Moord en doodslag

Moord en doodslag

Moord en doodslag

 

Moord en doodslag brengt de gruwelijkste moordpogingen door de eeuwen heen in kaart. Het boek behandelt de interessantste en brutaalste historische aanslagen die ooit gepleegd zijn: van het doordachte complot om Julius Caesar aan zijn einde te brengen, over de uitgekiende afrekening met de Romanovs tot de ongelukkige aanslag op John Lennon.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 29,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Moord en doodslag

Moord en doodslag brengt de gruwelijkste moordpogingen door de eeuwen heen in kaart. Het boek behandelt de interessantste en brutaalste historische aanslagen die ooit gepleegd zijn: van het doordachte complot om Julius Caesar aan zijn einde te brengen, over de uitgekiende afrekening met de Romanovs tot de ongelukkige aanslag op John Lennon.
 
Over al deze politieke afrekeningen, verijdelde pogingen en sluwe samenzweringen vertelt Jonathan J. Moore in zijn sappige schrijfstijl. Hij schreef eerder ook Galg en guillotine, Pest en cholera en Geheim en gevaarlijk.
 
Sta versteld van de durf en vastberadenheid van de beruchtste criminelen ter wereld. Lees over hun creatieve wapens, van penpistolen tot een pot met thee, en de moeite die zij zich getroostten om hun moorddaden te plegen. Probeer te vatten wat sommige mensen ertoe beweegt om een leven te nemen. Fascinerende schilderijen en foto’s brengen deze sinistere menselijke geschiedenis weer tot leven.


ISBN
9789022338421
Pagina's
256
Verschenen
NUR
680
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Davidsfonds

Geschiedenis