Boekhandel Douwes Den Haag

Het raadsel van de roem der vorsten

Herman Portocarero

Het raadsel van de roem der vorsten

Het raadsel van de roem der vorsten

Het raadsel van de roem der vorsten

 

Een episch opgezet politiek detectiveverhaal dat zich afspeelt in Brussel, New York, Ethiopië, Jamaica en Cuba tussen 1974 en 1998.   Een verpauperde aristocratische tweeling wil duidelijkheid over hun afkomst nadat hun moeder, een Ethiopische prinses in ballingschap, in mysterieuze omstandigheden om het leven kwam.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 27,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Het raadsel van de roem der vorsten

Een episch opgezet politiek detectiveverhaal dat zich afspeelt in Brussel, New York, Ethiopië, Jamaica en Cuba tussen 1974 en 1998.
 
Een verpauperde aristocratische tweeling wil duidelijkheid over hun afkomst nadat hun moeder, een Ethiopische prinses in ballingschap, in mysterieuze omstandigheden om het leven kwam. Tijdens hun avontuurlijke tocht blijken twee gestolen perkamenten van onschatbare waarde te zijn.
Zal de tweeling erin slagen de gestolen perkamenten te herenigen met het eeuwenoude oermanuscript de Kebre Negast en zo verheldering krijgen over hun troebele afkomst? Of vormt de corruptie van de macht een niet te overwinnen hindernis?


ISBN
9789022339763
Pagina's
416
Verschenen
NUR
300
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Manteau

Literatuur