Boekhandel Douwes Den Haag

Alcohol Alarm

Evi Heyndrickx

Alcohol Alarm

Alcohol Alarm

Alcohol Alarm

 

Geen manifest tegen alcohol, maar een ontwapenend verhaal in een no-nonsensestijl en met tonnen informatie.   Maar liefst 84% van de Belgen drinkt alcohol, en Evi Heyndrickx was een van hen. Niks bijzonders dus, alleen: Evi’s rem was kapot – mede als gevolg van een gastric bypass.


Nog te verschijnen

€ 24,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Alcohol Alarm

Geen manifest tegen alcohol, maar een ontwapenend verhaal in een no-nonsensestijl en met tonnen informatie.
 
Maar liefst 84% van de Belgen drinkt alcohol, en Evi Heyndrickx was een van hen. Niks bijzonders dus, alleen: Evi’s rem was kapot – mede als gevolg van een gastric bypass. Ze stopte, herviel en ging rock-bottom. Dus las ze boeken, ging naar praatgroepen, volgde therapie, schoolde zich bij en startte de populaire docu-podcast Alcohol Alarm! Zo ontdekte ze haar onderliggende pijn, maar ook het aanbod aan afhankelijkheidszorg.
 
In dit boek neemt Evi je mee op haar persoonlijke zoektocht. Aan de hand van 28 straffe testimonials van lotgenoten, alcoholflexers, familieleden van verslaafden en bekende en minder bekende persoonlijkheden vertelt ze met humor over haar (on)nuchtere leven en onderzoekt ze welke organisaties, coachings, therapieën en strategieën er bestaan. It’s a bumpy road, maar als het lukt, wacht je een creatiever, bewuster leven.


ISBN
9789022340462
Pagina's
288
Verschijnt
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Manteau

Mens en Maatschappij