Boekhandel Douwes Den Haag

Elk uur telt

Ilse Malfait

Elk uur telt

Elk uur telt

Elk uur telt

 

Op 28 mei 2020 wandelt Ilse Malfait naar het ziekenhuis voor een routinebehandeling. De dokters maken zich geen zorgen. Op 3 juni heeft ze hevige pijn, koorts, een hoge polsslag, bloeddrukval en ademhalingsmoeilijkheden.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,99


Beschrijving Elk uur telt

Op 28 mei 2020 wandelt Ilse Malfait naar het ziekenhuis voor een routinebehandeling. De dokters maken zich geen zorgen. Op 3 juni heeft ze hevige pijn, koorts, een hoge polsslag, bloeddrukval en ademhalingsmoeilijkheden. Dokters blijven er gerust op. Op 7 juni wordt ze overgevlogen naar het UZ Gent. Dokters hebben geen hoop, want ze heeft sepsis. 
Ilse – opgeslokt én gered door het medische systeem – ontwaakt uit een wekenlange coma, revalideert en bijt zich vast in een speurtocht naar hoe dit heeft kunnen gebeuren. Ze begrijpt niet waarom het oorverdovend stil is rond sepsis, een problematiek die jaarlijks naar schatting 40.000 Belgen treft.
 
Een onwaarschijnlijk en meeslepend verhaal, duidelijk en helder geschreven, vanuit een milde houding en met heel wat levenslessen. Aanbevolen literatuur voor iedereen uit de zorgsector, voor wie zelf behandeld wordt of een zieke bijstaat en voor allen die nodeloos lijden willen voorkomen.


ISBN
9789022340547
Pagina's
240
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Manteau

Mens en Maatschappij