Boekhandel Douwes Den Haag

Huis van vuur & schaduw

Sarah J. Maas

Huis van vuur & schaduw

Huis van vuur & schaduw

Huis van vuur & schaduw

 

Het derde deel van de nieuwe, razend populaire serie van bestsellerauteur Sarah J. MaasCrescent City – een bruisende, moderne stad waar mensen en magische wezens op gespannen voet met elkaar samenleven.Bryce Quinlan had nooit verwacht een andere wereld te zien dan ­Midgard, maar nu ze die eenmaal heeft gezien, wil ze alleen nog maar terug naar huis.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 27,99


Beschrijving Huis van vuur & schaduw

Het derde deel van de nieuwe, razend populaire serie van bestsellerauteur Sarah J. Maas

Crescent City – een bruisende, moderne stad waar mensen en magische wezens op gespannen voet met elkaar samenleven.

Bryce Quinlan had nooit verwacht een andere wereld te zien dan ­Midgard, maar nu ze die eenmaal heeft gezien, wil ze alleen nog maar terug naar huis. Alles waar ze van houdt is in Midgard: haar familie, haar vrienden, haar partner. Gestrand in een vreemde nieuwe wereld, zal ze al haar verstand nodig hebben om hier weer weg te komen. En dat is niet eenvoudig nu ze geen idee heeft wie ze kan vertrouwen.

Hunt Athalar heeft zich nogal eens in de problemen gewerkt, maar dit is misschien wel het grootste probleem van allemaal. Na een paar korte maanden waarin al zijn dromen uitkwamen, zit hij weer in de kerkers van de Asteri, beroofd van zijn vrijheid en zonder enig idee van het lot van Bryce. Hij wil niets liever dan haar helpen, maar totdat hij aan de Asteri kan ontsnappen, zijn zijn handen letterlijk gebonden.


In de pers

‘Wie begint kan niet meer stoppen met lezen. Deze wereld slokt je op en laat je niet meer los.’ The Guardian

‘Dit verhaal smaakt naar meer! Ik ben zo benieuwd wat Sarah J. Maas nog meer voor ons in petto heeft want ik kan niet genoeg krijgen van haar schrijfwerk!’ Hebban.nl

‘Epische fantasy in de stijl van In de ban van de ring en Game of ThronesThe Huffington Post


ISBN
9789022589700
Pagina's
1008
Verschenen
NUR
334
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boekerij

Fantasy