Boekhandel Douwes Den Haag

De geheimen van Maxton Hall College

Ze leven in andere werelden. Maar wat als ze toch voor elkaar zijn voorbestemd?

Mona Kasten

De geheimen van Maxton Hall College

De geheimen van Maxton Hall College

Ze leven in andere werelden. Maar wat als ze toch voor elkaar zijn voorbestemd?

De geheimen van Maxton Hall College

 

'Een spannend boek vol geheimen dat doet denken aan Gossip Girl en Gilmore Girls.' Algemeen DagbladDe perfecte match voor de dark academia-trend op Instagram en TikTokGeld, glamour, luxe en macht: de vier zaken die de dienst uitmaken op Maxton Hall College en vier kwaliteiten die Ruby Bell niet bezit.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 22,99


Beschrijving De geheimen van Maxton Hall College

'Een spannend boek vol geheimen dat doet denken aan Gossip Girl en Gilmore Girls.' Algemeen Dagblad

De perfecte match voor de dark academia-trend op Instagram en TikTok

Geld, glamour, luxe en macht: de vier zaken die de dienst uitmaken op Maxton Hall College en vier kwaliteiten die Ruby Bell niet bezit. Maxton Hall is een van de duurste, meest gerenommeerde privéscholen van Engeland en de klassieke Maxton Hall-student is een nazaat van een eeuwenoud adellijk geslacht, van invloedrijke politici of van grootheden uit de zakenwereld, geen dood­gewoon meisje met een studiebeurs. Daarom wil Ruby het liefst zo snel mogelijk afstuderen en in de tussentijd zo min mogelijk opvallen.

Ruby had nooit verwacht dat ze verliefd zou worden op James Beaufort, de schatrijke, ogenschijnlijk onbereikbare erfgenaam van het Beaufort herenmode-imperium. Maar onder zijn arrogantie bleek een heel andere James te zitten: een gevoelige jongen vol dromen, die perfect bij Ruby leek te passen… tot hij haar voor de ogen van iedereen liet vallen. Ruby is er kapot van. Nog nooit heeft ze zulke intense gevoelens voor iemand gehad en nog nooit is ze zo diep gekwetst. Ze wil haar oude leven terug, toen ze nog niemand kende op Maxton Hall en geen deel uitmaakte van de elitaire en verdorven wereld van haar klasgenoten. Maar ze kan James niet vergeten. Ze leven in compleet andere werelden, maar wat als ze toch voor elkaar zijn voorbestemd?

In de pers
‘Lachen, huilen en verliefd worden. Mona Kasten heeft een boek geschreven dat je niet kunt neerleggen!’ Anna Todd

‘Een romantisch verhaal dat aantoont dat je altijd opnieuw kunt beginnen in je leven. Met doorzettingsvermogen en risico’s nemen kun je nieuw geluk vinden.’ NBD Biblion


ISBN
9789022598054
Pagina's
336
Verschenen
NUR
302
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boekerij

Vertaalde literaire roman, novelle