Boekhandel Douwes Den Haag

Keer op keer

Voor Harry staat zijn familie altijd op de eerste plaats, totdat hij na vijftien jaar de beeldschone Molly weer ontmoet

Bella Andre & Textcase

Keer op keer

Keer op keer

Voor Harry staat zijn familie altijd op de eerste plaats, totdat hij na vijftien jaar de beeldschone Molly weer ontmoet

Keer op keer

 

‘Bella Andre schrijft series om verliefd op te worden.’ Hebban.nlHarry Sullivan heeft zijn familie altijd op de eerste plaats gezet, zelfs toen hij daardoor Molly verloor – zijn enige ware liefde, die hij nooit heeft kunnen vergeten.



Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 20,00


Beschrijving Keer op keer

‘Bella Andre schrijft series om verliefd op te worden.’ Hebban.nl

Harry Sullivan heeft zijn familie altijd op de eerste plaats gezet, zelfs toen hij daardoor Molly verloor – zijn enige ware liefde, die hij nooit heeft kunnen vergeten. Vijftien jaar later hoopt Harry nog steeds op een ‘lang en gelukkig’-leven. En dan gaat zijn deurbel... één blik op het tienermeisje dat voor de deur staat, verandert werkelijk alles.

Molly had nooit gedacht dat ze Harry Sullivan nog zou zien en is verbaasd als haar vijftienjarige dochter hem weer in haar leven brengt. Op zijn achttiende was Harry al sterk, sexy en galant. En nu lijkt hij nog knapper, en ook nog eens briljant, loyaal en zorgzaam te zijn geworden. Molly kan niet anders dan weer verliefd op hem worden.

Maar zullen ze, nu er meer op het spel staat dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden, in staat zijn voorbij de fouten te kijken die ze allebei in het verleden hebben gemaakt en ondanks alles van elkaar te houden?


In de pers

‘De spannende scènes worden fantastisch beschreven, zodat je het als lezer echt wel warm krijgt. De balans tussen romantiek en sexy is perfect.’ Chicklit.nl

‘Ik denk niet dat ik ooit een boek heb gelezen waarbij de chemie tussen twee mensen zo van de pagina’s spatte.’ Boekhopper.nl


ISBN
9789022598504
Pagina's
246
Verschenen
NUR
302
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boekerij

Vertaalde literaire roman, novelle