Boekhandel Douwes Den Haag

Haar stille hoop

Textcase & Lisa Regan

Haar stille hoop

Haar stille hoop

Haar stille hoop

 

Het zesde deel in de Josie Quinn-serieAls de telefoon gaat, is het al te laat…Als de zevenjarige Lucy Ross spoorloos verdwijnt, zet de hele stad zich in om haar te zoeken. Het is inspecteur Josie Quinn die de eerste aanwijzing vindt: Lucy’s rugzak, met daarin een briefje met een huiveringwekkende boodschap: Neem altijd op, anders zie je haar nooit meer terug.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 20,00


Beschrijving Haar stille hoop

Het zesde deel in de Josie Quinn-serie

Als de telefoon gaat, is het al te laat…

Als de zevenjarige Lucy Ross spoorloos verdwijnt, zet de hele stad zich in om haar te zoeken. Het is inspecteur Josie Quinn die de eerste aanwijzing vindt: Lucy’s rugzak, met daarin een briefje met een huiveringwekkende boodschap: Neem altijd op, anders zie je haar nooit meer terug.

De volgende dag krijgen Lucy’s ouders een telefoontje van de oppas. Ze hopen vurig dat zij Lucy heeft opgehaald en dat de hele verdwijning een misverstand blijkt, maar in plaats van de oppas krijgen ze een mannenstem aan de lijn. Josie snelt naar het appartement van de oppas en vindt haar levenloze lichaam in een wirwar van lakens op haar bed. En de telefoontjes blijven komen… Josie wordt geconfronteerd met de gevaarlijkste zaak uit haar carrière: elk nieuw telefoontje eindigt met de vondst van een lijk. Er is een gestoorde moordenaar aan het werk die pas stopt als de familie Ross compleet is vernietigd. Maar spreken de familieleden zelf wel de waarheid?

In de pers

‘Regan is een geweldig thrillertalent dat zich kan meten met Michael Connelly.’ Kirkus Reviews

‘Een razendsnel verhaal met een heerlijk kick-ass hoofdpersonage. Ik heb het ademloos uitgelezen.’ Angela Marsons

‘Lisa Regan zet de lezer onder hoogspanning.’ **** VN Detective & Thrillergids


ISBN
9789022598535
Pagina's
368
Verschenen
NUR
330
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boekerij

Spanning