Boekhandel Douwes Den Haag

Ter plekke

Buitengewone verhalen van een sportjournalist

Joep Schreuder

Ter plekke

Ter plekke

Buitengewone verhalen van een sportjournalist

Ter plekke

 

Van kleedruimtes en privéjets tot de Zuid-Afrikaanse jungle, van hotellobby’s en dakterrassen tot bij de voetballers thuis: Schreuder neemt je mee naar plekken die je op televisie zelden te zien krijgtTer plekke bevat verhalen van een van de bekendste sportverslaggevers van Nederland, Joep Schreuder.


Nog te verschijnen

€ 20,00

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Ter plekke

Van kleedruimtes en privéjets tot de Zuid-Afrikaanse jungle, van hotellobby’s en dakterrassen tot bij de voetballers thuis: Schreuder neemt je mee naar plekken die je op televisie zelden te zien krijgt

Ter plekke bevat verhalen van een van de bekendste sportverslaggevers van Nederland, Joep Schreuder. Een bestuurscrisis bij een bekende club? Rellen bij een kampioenschap en huldiging? Een ontslag van een omstreden voetbaltrainer? Schreuder is erbij, kijkt, analyseert en vertelt ons wat er gaande is in de sport- en vooral de voetbalwereld.

Schreuder neemt je in Ter plekke mee naar bijzondere wedstrijden en sportevenementen, en laat je nader kennismaken met markante mensen uit de voetbalwereld. Hij vertelt de smakelijkste verhalen uit de catacomben, kleedkamers en privévliegtuigen. Het is alsof je zelf naast Cruijff, Van Gaal, Advocaat, Koeman, Hiddink of Zlatan staat. Een geluk dus dat Schreuder altijd aantekeningen maakt, want daardoor voelen deze korte verhalen aan als privérondleidingen door de opwindende, vermakelijke en soms onbegrijpelijke sport- en voetbalwereld.


ISBN
9789022599020
Pagina's
224
Verschijnt
NUR
480
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boekerij