Boekhandel Douwes Den Haag

Basisboek China

Ross Dobson

Basisboek China

Basisboek China

Basisboek China

 

De Chinese keuken staat steeds meer in de belangstelling. Met Basisboek China leer je hoe je de heerlijkste dumplings, loempia’s en pekingeend zelf kunt maken. Maar je maakt ook kennis met nieuwe smaken, zoals kip gerookt boven thee en kruiden, en krijgt uitleg over zes manieren om hoisinsaus te gebruiken.


Nog te verschijnen

€ 29,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Basisboek China

De Chinese keuken staat steeds meer in de belangstelling. Met Basisboek China leer je hoe je de heerlijkste dumplings, loempia’s en pekingeend zelf kunt maken. Maar je maakt ook kennis met nieuwe smaken, zoals kip gerookt boven thee en kruiden, en krijgt uitleg over zes manieren om hoisinsaus te gebruiken. Het boek is onderverdeeld in de hoofdstukken Soepen en voorgerechten, Vis en zeevruchten, Kip en eend, Vlees, Groenten en tofu, Noedels en rijst, Zoetigheden en Basisrecepten.


ISBN
9789023016168
Pagina's
256
Verschijnt
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Becht

Culinair




ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren