Boekhandel Douwes Den Haag

Vraagbaak psychose en schizofrenie

Heldere antwoorden op veelgestelde en moeilijke vragen

Lieuwe de Haan

Vraagbaak psychose en schizofrenie

Vraagbaak psychose en schizofrenie

Heldere antwoorden op veelgestelde en moeilijke vragen

Vraagbaak psychose en schizofrenie

 

Toegankelijke en betrouwbare kennis Als je een probleem hebt, is het prettig om er veel over te weten. Soms kan dat confronterend zijn, maar het geeft ook grip. Voor patiënten en hun naasten is het lastig om toegankelijke en betrouwbare kennis te vinden over psychose en schizofrenie.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 24,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Vraagbaak psychose en schizofrenie

Toegankelijke en betrouwbare kennis
Als je een probleem hebt, is het prettig om er veel over te weten. Soms kan dat confronterend zijn, maar het geeft ook grip. Voor patiënten en hun naasten is het lastig om toegankelijke en betrouwbare kennis te vinden over psychose en schizofrenie. Er zijn boeken voor professionals, er zijn heel veel wetenschappelijke publicaties, en er is een berg informatie te vinden op het internet. Maar al deze informatie is veelal óf te specialistisch, te uitgebreid of te ontoegankelijk, óf te simpel en zonder achtergrond.

Hulp bij het begrijpen van psychose en schizofrenie
Dit boek biedt daarom toegankelijke kennis over de verschijnselen, de oorzaken, de behandeling en het vóórkomen van psychose en schizofrenie. Het is een echte vraagbaak. Alle kennis wordt besproken aan de hand van vragen. Je hoeft het boek dus niet van voor naar achter te lezen, maar kunt beginnen bij de vragen waar je nu antwoord op wilt. Het boek helpt bij het begrijpen van, het omgaan met of het overwinnen van problemen. Toegang hebben tot goede informatie helpt bij het nemen van beslissingen over behandeling en bij persoonlijk herstel.


ISBN
9789024434589
Pagina's
224
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boom

Psychologie