Boekhandel Douwes Den Haag

ACT in balans

Doen wat werkt voor jou in een 'maakbare' wereld

Els de Rooij & Denise Matthijssen

ACT in balans

ACT in balans

Doen wat werkt voor jou in een 'maakbare' wereld

ACT in balans

 

Hoe kun je jezelf zijn in een 'maakbare' wereld? Je leeft van doel naar doel en streeft naar perfectie. Maar wat je ook doet, het is nooit goed genoeg. Bij het maken van keuzes raak je in paniek. Geregeld stel je dingen uit, waardoor je nog meer stress krijgt.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 27,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving ACT in balans

Hoe kun je jezelf zijn in een 'maakbare' wereld?
Je leeft van doel naar doel en streeft naar perfectie. Maar wat je ook doet, het is nooit goed genoeg. Bij het maken van keuzes raak je in paniek. Geregeld stel je dingen uit, waardoor je nog meer stress krijgt. Je voelt jezelf nooit helemaal tevreden. Je kraakt jezelf af en brandt jezelf op. Herken je dit? ‘Gelukkig zijn is een keuze’ wordt vaak gezegd, maar hoe doe je dat? Hoe ga je ermee om als je lichaam niet meewerkt, relaties verbroken worden en je steeds twijfelt over werk of opleiding? Hoe zorg je voor een goede balans? En hoe kun je jezelf zijn met al je imperfecties, in een wereld waarin alles maakbaar lijkt?

Praktisch boek vol tips en oefeningen
ACT in balans is een programma voor persoonlijke ontwikkeling. Het is gebaseerd op de acceptance and commitment therapy. De methode helpt mensen te focussen op datgene wat ze kunnen veranderen: hun eigen gedrag. Met dit praktische boek vol tips en oefeningen leer je in zeven stappen meer balans in je leven te creëren, energie te steken in wat je écht belangrijk vindt, en je energie niet te laten wegvloeien met activiteiten die niet passen bij hoe jij wilt zijn.

Voor wie is ACT in balans?
Dit boek is geschikt voor iedereen die op zoek is naar meer balans, energie en hulp bij het maken van keuzen.


ISBN
9789024438273
Pagina's
272
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boom

Psychologie