Boekhandel Douwes Den Haag

Veldgids Psychologische veiligheid

Joriene Beks & Hans van der Loo

Veldgids Psychologische veiligheid

Veldgids Psychologische veiligheid

Veldgids Psychologische veiligheid

 

Een boek boordevol praktische ideeën die écht werken! Het gevoel hebben erbij te horen. Zeggen wat je op je lever hebt. Fouten openlijk durven bespreken. Onbevreesd presteren. De boel uitdagen en in beweging brengen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 20,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Veldgids Psychologische veiligheid

Een boek boordevol praktische ideeën die écht werken!

Het gevoel hebben erbij te horen. Zeggen wat je op je lever hebt. Fouten openlijk durven bespreken. Onbevreesd presteren. De boel uitdagen en in beweging brengen. En tegelijkertijd zorgen voor een positieve sfeer. Het hoort allemaal bij een klimaat van psychologische veiligheid.

Het lijkt op het eerste gezicht de gewoonste zaak van de wereld, maar het blijvend stimuleren van psychologische veiligheid blijkt in de praktijk niet eenvoudig.

Deze Veldgids biedt je praktische ondersteuning bij het ontwikkelen van safe zones binnen jouw organisatie met krachtige vragen, prikkelende werkvormen (‘nudges’), voorbeeldgedragingen en praktijkscripts. Een boek dat je aanspoort om meteen aan de slag te gaan. Concreet. Samen. Effectief.

De Veldgids is de veelgevraagde follow-up van de vorig jaar verschenen bestseller Psychologische Veiligheid – Zo vorm je vrijmoedige teams. Samen vormen deze twee boeken een onmisbare hulpbron voor iedereen die een open en veilig werkklimaat wil creëren.

Hans van der Loo en Joriene Beks zijn dé experts op het gebied van psychologische veiligheid. Ze schrijven niet alleen over het thema, maar geven ook inspirerende lezingen en workshops. En als echte doeners adviseren, begeleiden en coachen ze organisaties om mensen in beweging te brengen en zo een klimaat van onbevreesd presteren te creëren.


ISBN
9789024439812
Pagina's
160
Verschenen
NUR
801
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boom

Management algemeen