Boekhandel Douwes Den Haag

Handboek Managementmodellen

Voor continue verbetering in organisaties

Patrick Kooij

Handboek Managementmodellen

Handboek Managementmodellen

Voor continue verbetering in organisaties

Handboek Managementmodellen

 

Alle managementmodellen die je als professional of student nodig hebt bij elkaar. Met interactieve webomgeving! Hoe kun je het strategieproces voor jouw organisatie nu het beste vormgeven? En op welke manier kom je eigenlijk tot een gedegen strategisch (marketing)plan?


Nog te verschijnen

€ 49,95

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Handboek Managementmodellen

Alle managementmodellen die je als professional of student nodig hebt bij elkaar. Met interactieve webomgeving!

Hoe kun je het strategieproces voor jouw organisatie nu het beste vormgeven? En op welke manier kom je eigenlijk tot een gedegen strategisch (marketing)plan? Daarvoor heb je managementmodellen nodig. Maar welk model kies je dan precies?

Met een selectie van 75 modellen geeft Handboek Managementmodellen je alle tools in handen om jouw organisatievraagstuk gedegen te benaderen. Via de PDCA-cyclus (Plan-Do-Check-Act) komt elk aspect van de organisatie aan bod, van externe analyse tot evaluatie en bijsturing. Je ziet steeds snel wanneer, met welk doel en hoe je elk model kunt gebruiken. En bovendien: welke modellen je daarna kunt inzetten om de volgende stap te zetten.

Dit handboek verbindt oude modellen die hun nut ruimschoots hebben bewezen met nieuwe tools die onmisbaar zijn voor de organisatie van nu. Wat je vraag ook is, met Handboek Managementmodellen kun je werken aan continue verbetering.

Patrick Kooij is eigenaar van Kooij Marketing & Innovatie en verzorgt training en coaching op het gebied van marketing en businessmodel innovatie. Daarnaast geeft hij masterclasses bij het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA) en is hij (gast)docent aan de Hogeschool Utrecht en examinator bij Essenzo Business School.


ISBN
9789024447626
Pagina's
352
Verschenen
NUR
500
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boom