Boekhandel Douwes Den Haag

De tijdgids

De wezenlijke rol van tijd in coachende gesprekken

Joris Brenninkmeijer

De tijdgids

De tijdgids

De wezenlijke rol van tijd in coachende gesprekken

De tijdgids

 

Tijd is een even invloedrijk als ongezien element van ons bestaan. In alles wat we denken, voelen en doen speelt tijd een rol, maar merkwaardig genoeg staan we daar zelden bij stil. De tijdgids onderzoekt de talloze manieren waarop tijd betekenis heeft in het coachgesprek.Leverbaar

€ 23,50

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Opsturen: levertijd 1 tot 2 werkdagen


Beschrijving De tijdgids

Tijd is een even invloedrijk als ongezien element van ons bestaan. In alles wat we denken, voelen en doen speelt tijd een rol, maar merkwaardig genoeg staan we daar zelden bij stil.
De tijdgids onderzoekt de talloze manieren waarop tijd betekenis heeft in het coachgesprek. Wat betekent tijd voor jou, als begeleider? Hoe werk je als coach met allerlei tijdsaspecten, zoals de kloktijd, de ervaren tijd, tijdsverloop, tempo of timing? Hoe verdiep je de manier waarop je anderen helpt door scherp te letten op tijd in hun coachvragen?
Als coach ben je een gids met een scherp bewustzijn voor tijd. Dit boek helpt je om met frisse ogen naar je vak te kijken. Het inspireert om nieuwe mogelijkheden en vragen te ontdekken en geeft je concrete handvatten om anderen te begeleiden op hun weg door het landschap van de tijd.Joris Brenninkmeijer is coach en teambegeleider bij Bureau Begeleidingskunst. Samen met Mieke Voogd schreef hij De juiste vraag. De kunst van het vragen stellen in coachende gesprekken (2020).


ISBN
9789024450107
Pagina's
192
Verschenen
NUR
808
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boom

Leidinggeven, coachen