Boekhandel Douwes Den Haag

Tweebaans werk

Hoe banen combineren voor jou werken kan

Mark van Vuuren & Luc Dorenbosch

Tweebaans werk

Tweebaans werk

Hoe banen combineren voor jou werken kan

Tweebaans werk

 

Zo benut je de kracht van het combineren. Werk is belangrijk. Jij bent veelzijdig. Als jij niet in een hokje past, waarom zou je dan wel maar één baan hebben? Mensen denken nauwelijks buiten de grenzen van één baan.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,50

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Tweebaans werk

Zo benut je de kracht van het combineren.

Werk is belangrijk. Jij bent veelzijdig. Als jij niet in een hokje past, waarom zou je dan wel maar één baan hebben? Mensen denken nauwelijks buiten de grenzen van één baan. In dit boek laten Luc Dorenbosch en Mark van Vuuren (onderzoekers en ervaringsdeskundigen) zien hoe je beter tot je recht komt door je takenpakket zelf samen te stellen. Je kunt verrassende combinaties maken. Luc en Mark doen het zelf ook.

Tweebaans werk geeft inzicht in hoe je met meerdere banen werkt: het biedt een grondige beschrijving van het fenomeen en een praktische, realistische handleiding voor wie het wil verkennen. Zo verrijk je je werk en je leven en verklein je de kans op vervreemding. Voor hr en management biedt het boek een kennismaking met ‘de dubbele loopbaan’; het werpt een nieuw licht op hoe je mobiliteit en inzetbaarheid van medewerkers effectief kunt stimuleren. Een zelfhulpboek dat op de plank ‘non-fictie’ mag.

Dr. Luc Dorenbosch is in Nederland dé kenner en ambassadeur van de hybride professional. Dr. Mark van Vuuren bestudeert al twintig jaar hoe mensen betekenis verlenen aan het werk dat ze doen. Samen publiceerden ze eerder Mooi/er werk.


ISBN
9789024451852
Pagina's
208
Verschenen
NUR
801
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boom

Management algemeen