Boekhandel Douwes Den Haag

High impact veranderen

De 7 eigenschappen van een succesvolle veranderaar

Steven van den Heuvel

High impact veranderen

High impact veranderen

De 7 eigenschappen van een succesvolle veranderaar

High impact veranderen

 

Het faalcijfer van verandertrajecten is schrikbarend hoog. Doe er iets aan en vergroot met dit boek je kennis en kunde voor blijvende verandering. In High Impact Veranderen verbindt verandercoach Steven van den Heuvel de huidige kennis over succesvol veranderen met de eigenschappen van een effectieve veranderaar.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 34,95


Beschrijving High impact veranderen

Het faalcijfer van verandertrajecten is schrikbarend hoog. Doe er iets aan en vergroot met dit boek je kennis en kunde voor blijvende verandering.

In High Impact Veranderen verbindt verandercoach Steven van den Heuvel de huidige kennis over succesvol veranderen met de eigenschappen van een effectieve veranderaar. Hij bespreekt op heldere wijze alle aspecten van het verandertraject (de inhoud, het proces en de dynamiek) en houdt zich daarbij verre van vage managementtaal.
Aan de hand van de 7 C’s – contextbewustzijn, contractvaardigheid, commitment, compassie, conflictvaardigheid, creatievaardigheid en coalitievaardigheid – laat hij zien welke eigenschappen nodig zijn om een betere veranderprofessional te worden.
High Impact Veranderen is een praktisch standaardwerk voor zowel ervaren als beginnende veranderaars. Het staat vol voorbeelden uit de praktijk van de auteur, die onder andere werkzaam is bij overheden, energie- en vervoersbedrijven, zorginstanties en financiële organisaties.


ISBN
9789024452002
Pagina's
240
Verschenen
NUR
801
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boom

Management algemeen