Boekhandel Douwes Den Haag

Wat wil je écht?

Waarom je blijft zitten in een energievretende baan, en hoe je dit kunt doorbreken

Sandra Klijn

Wat wil je écht?

Wat wil je écht?

Waarom je blijft zitten in een energievretende baan, en hoe je dit kunt doorbreken

Wat wil je écht?

 

Zit je vast in een baan die alleen maar energie vreet? Ben je uitgeput en blijven je talenten onbenut? Met dit boek verdubbel je je energie op je werk. Dit boek komt als geroepen: termen als bore-out, quiet quitting en post-pandemiestress domineren de krappe arbeidsmarkt.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 20,00

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Wat wil je écht?

Zit je vast in een baan die alleen maar energie vreet? Ben je uitgeput en blijven je talenten onbenut? Met dit boek verdubbel je je energie op je werk.

Dit boek komt als geroepen: termen als bore-out, quiet quitting en post-pandemiestress domineren de krappe arbeidsmarkt. Het zal velen bekend voorkomen: aan het einde van een drukke werkdag heb je je potentie niet benut, en tegelijkertijd heb je weinig energie over om iets te ondernemen. Wat nu als dit gevoel iets te vaak voorkomt? Wat als je in de spiegel kijkt en je je realiseert wat je eigenlijk al langer weet: het is hoog tijd om van koers te veranderen. Welke stappen zet je? Eén ding is zeker: werk dat niet past bij je kernwaarden en je talenten vreet energie en werk dat een verlengde is van wie je bent, levert juist méér energie op. Wat wil je écht? reikt je handvatten aan om te achter-halen wat je nu echt wilt, en hoe dit samen met je compe-tenties, persoonlijkheid en gedrag de kloppende puzzel vormt voor een energiek werkleven. Dit boek is voor iedereen die zich realiseert: het werk dat ik doe past niet meer bij me, ik wil dit veranderen, maar weet niet waar ik moet beginnen.

Sandra Klijn is spreker, trainer en expert in vitaliteit en loopbaanontwikkeling. Ze promoveert binnenkort aan de Vrije Universiteit Amsterdam op haar onderzoek naar persoonlijke energie op het werk en publiceerde eerder over haar model met sleutelfactoren voor een energieke baan. Sandra begeeft zich op het raakvlak van onderzoek en business en is daarmee een veelgevraagd spreker voor congressen en bedrijfsevenementen.


ISBN
9789024455898
Pagina's
176
Verschenen
NUR
808
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boom

Leidinggeven, coachen