Boekhandel Douwes Den Haag

Bottom up!

Systeemtransformatie voor doorzetters

Floor de Ruiter

Bottom up!

Bottom up!

Systeemtransformatie voor doorzetters

Bottom up!

 

Wees een voorloper in organisatieverandering en maak de switch van top-down naar bottom-up. De spelregels voor verandering zijn drastisch aan het veranderen. Corona liet ons zien dat we – in crisissituaties – een ongekend aanpassingsvermogen hebben.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 29,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Bottom up!

Wees een voorloper in organisatieverandering en maak de switch van top-down naar bottom-up.

De spelregels voor verandering zijn drastisch aan het veranderen. Corona liet ons zien dat we – in crisissituaties – een ongekend aanpassingsvermogen hebben. Wat nu als we die kracht kunnen inzetten bij noodzakelijke verandertrajecten in organisaties en in de maatschappij? Bottom-up! laat zien dat het kan en hoe.

Het is tijd om de lessen die we hebben geleerd om te zetten in een nieuwe verandermethode: systeemtransformatie. Dit betekent veranderen zonder individuele frustratie en stress. De starre regels van de top-down mentaliteit maken plaats voor collectieve energie, eigenaarschap en ‘the wisdom of the crowd’. Het betekent ook dat je niet precies weet waar het naartoe gaat, dat je leert van vergissingen en durft te vertrouwen op het proces.

Floor de Ruiter laat zien hoe jij zelf een leidende rol kunt spelen in deze logische en aantrekkelijke route naar de toekomst. Hij beschrijft de bijzondere ontdekkingstocht naar radicale bottom-up change in organisaties en bij maatschappelijke transities. Dit doet hij aan de hand van enerverende ervaringen van pioniers die jou voorgingen op dit nog vrij onbekende terrein.

Bottom-up! is een goedgevulde gereedschapskist met tools voor ieder verandertraject.


ISBN
9789024455997
Pagina's
224
Verschenen
NUR
801
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boom

Management algemeen