Boekhandel Douwes Den Haag

De Make Mindset

Hoe organisaties ambitie kweken en deze waarmaken

Lidewey van der Sluis

De Make Mindset

De Make Mindset

Hoe organisaties ambitie kweken en deze waarmaken

De Make Mindset

 

Transitie vraagt om ambitie, maar ambitie zonder leiderschap is vleugellam.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 29,95


Beschrijving De Make Mindset

Transitie vraagt om ambitie, maar ambitie zonder leiderschap is vleugellam


 


Om de wereld leefbaar te houden en mensen perspectief te bieden, is transitie nodig. Organisaties met ambitie maken werk van deze opdracht. De Make Mindset gaat over leiderschap waarmee de organisatie in beweging komt en waardoor medewerkers het werk als groter, maar ook als lichter gaan ervaren.


 


De Make Mindset stelt de menselijke denk- en daadkracht voorop waarmee je ambitie kunt kweken, en is kenmerkend voor organisaties waar werk de moeite waard is en het bruist van de energie. De Make Mindset hangt samen met vier soorten leiderschap: inwaarts, zijwaarts, opwaarts en voorwaarts leiderschap. Lidewey van der Sluis diept de techniek van elke leiderschapsvariant voor je uit. Ieder hoofdstuk reikt je daarnaast een instrument aan om het betreffende leiderschap in de praktijk te brengen, zoals het AmbitieKompas, de AmbitieBooster, de AmbitieBasics en een instructietabel om jouw organisatie voor de AmbitieAward te kwalificeren.


 


Dit boek is voor diegenen die hun eigen leiderschap willen verbeteren en vernieuwen en collega’s in beweging willen brengen vanuit een gezamenlijke ambitie. Het maakt je bewust van jouw eigen ambitie én mogelijkheden om met de Make Mindset een boost te geven aan het werknemerschap, collegaschap en werkgeverschap van de mensen in jouw organisatie.


 


Prof. dr. Lidewey E.C. van der Sluis is hoogleraar aan Nyenrode Business Universiteit, toonaangevend auteur en veelgevraagd spreker op het gebied van werk, organisaties, leiderschap en arbeidsrelaties. Ze heeft ruim 230 (wetenschappelijke) publicaties op haar naam staan en schreef 14 veelgelezen managementboeken.


 


ISBN
9789024463275
Pagina's
176
Verschenen
NUR
801
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boom

Management algemeen