Boekhandel Douwes Den Haag

Emoties doe je maar thuis

Waarom je gevoelens beter wél kunt meenemen naar je werk

Marjon Bohré-den Harder

Emoties doe je maar thuis

Emoties doe je maar thuis

Waarom je gevoelens beter wél kunt meenemen naar je werk

Emoties doe je maar thuis

 

Gevoelens mogen er zijn hoor, maar niet op het werk. Laat die emoties maar thuis, want dat gaat alleen maar ten koste van de productiviteit. Emoties op het werk, we vinden het maar lastig en een hoop gedoe.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 23,50

Ophalen: Nu 2 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Emoties doe je maar thuis

Gevoelens mogen er zijn hoor, maar niet op het werk. Laat die emoties maar thuis, want dat gaat alleen maar ten koste van de productiviteit.


Emoties op het werk, we vinden het maar lastig en een hoop gedoe. Kunnen we niet gewoon normaal doen en ons werk een beetje zakelijk houden? Maar wat als die emoties een schat aan informatie geven die ons helpt om betere besluiten te nemen?


In Emoties doe je maar thuis lees je over de meest voorkomende emoties en de informatie die daarin besloten ligt. Je leest waarom emoties zo ongemakkelijk zijn in ons werk, hoe we (inefficiënte) manieren hebben gevonden om ermee om te gaan en vooral: hoe je deze ongebruikte informatiebron kunt ontsluiten.


Coachende professionals vinden in dit boek een praktisch stappenplan dat helpt om de informatie uit emoties te gebruiken. Hiermee kun je anderen helpen ontcijferen wat hun emoties vertellen.


Marjon Bohré-den Harder is organisatiepsycholoog en bedrijfskundige. Ze werkt als executive (team)coach met leiders aan het vergroten van menselijkheid in organisaties. Aan de Universiteit Leiden doet ze onderzoek naar de relatie tussen leiderschapsgedrag en menselijkheid. Marjon schreef eerder De perfectieparadox en De menselijke organisatie.


ISBN
9789024463473
Pagina's
192
Verschenen
NUR
808
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boom