Boekhandel Douwes Den Haag

Het groot interventieboek

Bewust beweging creëren met interventies uit de praktijk

Babette Richter & Milou Engelaer & Arianne Kloosterman & Aniek Janssen

Het groot interventieboek

Het groot interventieboek

Bewust beweging creëren met interventies uit de praktijk

Het groot interventieboek

 

Met maar liefst 99 interventies een rijk gevulde toolbox voor elke organisatieadviseur, manager, programmaleider en projectleider


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 76,90


Beschrijving Het groot interventieboek

Organisatieverandering vraagt om doordachte strategieën, inventieve tools en vernieuwende aanpakken. Iedereen wikt en weegt over de geschikte methodieken of werkvormen om dit voor elkaar te krijgen. Er is een enorm arsenaal aan mogelijke interventies beschikbaar. Toch grijp je als adviseur, manager of projectleider vaak terug op een paar bekende interventies. En dat is een gemiste kans!


 


In Het Groot Interventieboek vind je 99 interventiemogelijkheden, geordend naar doel, onderstroom/bovenstroom, werkingsprincipe en niveau van interveniëren. Hiermee kun je beweging creëren of verandering realiseren binnen jouw organisatie, afdeling of team.


Naast de interventies geven de auteurs praktijkvoorbeelden van adviseurs, waarmee de interventies tot leven worden gebracht en de toepassing in de praktijk kleur krijgen.


Het boek maakt je bewust van je eigen interventievoorkeuren en geeft inzicht in welke interventies je kunt inzetten in welke situaties. Het is een pragmatisch boek voor op je bureau of nachtkastje of in je rugzak en je inspiratie geeft wanneer je dat nodig hebt.


 


 


Aniek Janssen, Arianne Kloosterman en Babette Richter zijn als organisatieadviseurs werkzaam bij TwynstraGudde, Milou Engelsen is organisatieadviseur bij Humanitas.


ISBN
9789024467297
Pagina's
412
Verschenen
NUR
801
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boom

Management algemeen