Boekhandel Douwes Den Haag

Ik moet u echt iets zeggen

Mensje van Keulen

Ik moet u echt iets zeggen

Ik moet u echt iets zeggen

Ik moet u echt iets zeggen

 

In ‘Ik moet u echt iets zeggen’ van Mensje van Keulen komen ogenschijnlijk gewone mannen en vrouwen aan het woord die reden genoeg hebben om het leven niet altijd als een feest te omarmen. Wat aanvankelijk een doodgewone situatie lijkt mondt uit in de naakte waarheid, soms subtiel onthuld, soms als een mokerslag uitgedeeld.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 19,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Ik moet u echt iets zeggen

In ‘Ik moet u echt iets zeggen’ van Mensje van Keulen komen ogenschijnlijk gewone mannen en vrouwen aan het woord die reden genoeg hebben om het leven niet altijd als een feest te omarmen.
Wat aanvankelijk een doodgewone situatie lijkt mondt uit in de naakte waarheid, soms subtiel onthuld, soms als een mokerslag uitgedeeld.
Een vrouw meldt aan de ontbijttafel achteloos en totaal onverwacht dat ze wil scheiden, een andere vrouw neemt wraak op haar bedillerige echtgenoot door de erfenis van zijn moeder een rol te laten spelen, de moeder van een moorddadige zoon doet een verrassend beroep op de rechter.
Mensje van Keulen geeft een stem aan personages die niet vaak gehoord worden.
‘Horror en huiselijkheid’: deze delicate combinatie typeert haar werk (aldus Marja Pruis) en dat ondergaat de lezer van de weergaloze verhalen in deze bundel, die bovendien de humor niet schuwt.


ISBN
9789025458928
Pagina's
176
Verschenen
NUR
303
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas Contact

Verhalenbundels
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren